«Du kommer langt med en kaffe»

Du har familie, venner og kjente som du veldig gjerne skulle vært litt mer sammen med, men livet treffer deg rett og slett i trynet og sier du ikke kan det, ei heller har tid. Jeg jobber ganske mye. Ikke så mye mer enn andre, men arbeidstidene krasjer ofte med famlilietid, og famlietid krasjer ofte med venninnetid. Også skal man ha tid til seg selv, midt oppi det hele.

Jeg spiste lunsj med en god kollega på jobb, og tok kommentaren hennes nært til hjertet da hun sa; «Du kommer langt med en kaffe!». Vi snakket kort om hvor sjelden vi var med venninner og vennepar, og at en kveld med et glass vin hadde vært utrolig deilig. Noen ganger føles sosiallivet flyktig ut, og man er redd for å oppleves som ei dårlig venninne. Vel, om du har skole, eller jobber, eller begge deler, alle har vel like lite tid? Prioriteringer, på den annen side, det kan endres. Dette skal jeg blant annet jobbe mer bevisst med – for det er verdt det.

Det føles kanskje ut som om man er veldig sosial, med tanke på hvor pålogget vi er hver eneste dag? Men dette slår (i alle fall ikke for min del) ikke følelsen man får etter å ha virkelig pratet med noen face to face, og ikke igjennom facetime.. Uansett hvordan vi snur og vender på det, er vi mennesker flokkdyr som trives best sammen med de vi er glad i.
Er du ikke enig?

Hvis du mot all formodning er på den andre siden av situasjonen, må du huske på at alle har det like travelt, alle har kun 24t i døgnet, og alle skulle ønske de var flinkere til å inkludere vennene sine. Og at dette går begge veier. Så, kjære venninne, ikke slutt å spørre!

Vi kommer langt med en kaffe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s