Favorittparfyme

Hvordan vil du beskrive din favorittparfyme?

Det er en jungel der ute i parfymeverden… Mitt første minne av en parfyme er fra da jeg var barn, og luktet på en liten kremboks fra skapet til mormor. Det var en slik parfyme man smurte på seg. Jeg husker nøyaktig hvordan den luktet!

Vi forbinder dufter med minner, sies det. Ja, det kan jeg være enig i, for hvis man tar et dypt åndedrag rundt en duft, reflekterer man gjerne over minner og erfaringer rundt akkurat denne duften.

Dette lærte jeg enda bedre da jeg jobbet i parfymeri. Jobben vår gikk ofte ut på å hjelpe kunder med å finne sin neste parfyme, eller noe som lignet på det de hadde fra før. Jeg ble godt kjent med meg selv på denne tiden, altså, mer vågal. Jeg turte å bruke annet enn HUGO BOSS, og ble mer nysgjerrig på hvilke dufter som kunne passe til meg.

Jeg oppdaget straks at mange lette parfymer ble førstevalget, men at jeg også «tålte» godt tyngre og mer krydrete dufter. Jeg endte da opp med et Arsenal med dufter i forskjellige sjangere som kunne kle meg etter humør, årstid og anledning. Til tross for at det var lett å lete i parfymer, var det vanskelig for meg å finne den som beskrev meg best.. Jeg fant aldri min «the one».

…….Helt til jeg traff ANNICKE.. dette er en duft mange liker grunnet dens lette noter av frukt og klarhet. Den er lett og leken med et hint av seriøs dybde. Dette er en nisjeduft du får tak i på nisjeforhandlere, som f eks Fredrik&Louisa .

Hva liker du best å kle deg i? Er du en mademoiselle, eller en Calvin Klein?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s