@HOME

Idag kom det nye sofatrekk i posten fra IKEA! Det var lykke, det! Nå har jeg i skrivende stund vært hjemme i 1,1mnd.. Jeg har forandret på alt rundt meg i huset, og finner flere ting jeg ønsker å endre hjemme hver eneste time. Jeg har alltid elsket å ommøblere, men nå er det til en whole new level, for å si det sånn! So, back to the case; nye trekk. Det hjalp veldig på hele stua, faktisk! Jeg er kjempefornøyd med hvor clean det ser ut nå! Just you have a look!

Skapte litt kontrast med brune puter, for mannens skyld. Den gamle CHANELplakaten er vintage, arvet fra en god venninne! Putetrekkene er alle fra HMhome. Stuebordene er en eldre kolleksjon fra Kremmerhuset.

Ønsker deg en flott kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s