FAVORITT JEANS

De er fra G-Star, kjøpt på Carlings. En boyfriensjeans som sitter perfekt! Jeg kjøpte den for et par år siden, og faller alltid tilbake til denne når jeg i det hele tatt vurderer å kjøpe noe nytt. This is the one! Den kan styles opp, og styles ned – perfekt for enhver anledning. Jeg glemmer hvor enkelt du kan se flott ut på en casual anledning med en jeans! Et par pumps, and you are good to go! En croppet topp, eller skjorte – whatever you feel comfortable in! I hjemmeværende tilstand er denne brukt som en litt penere chillebukse. Uansett hvor deilig det er å gå i pysjbukse og joggebukse, blir man lei.. Jeg begynte å bli skikkelig lat! Man ser ikke helt vitsen med å dresse seg opp når man sitter i sofaen eller vasker hus. Jeg begynner i det små med litt makeup, så litt jeans. Sånn, nå kan jeg skifte tilbake til joggebuksa igjen, hehe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s