MINE FAVORITTAPPER AKKURAT NÅ

Nå skal jeg vise deg mine favorittapper akkurat nå. Flere av dem er tilknyttet Instagram, og er imponerende enkle å leke seg med! Jeg skal bare gå kjapt igjennom og prøve å forklare deg hvordan jeg bruker dem. Jeg liker dem aller best fordi de passer alle – både nybegynnere og veteraner. Er du ny i Instagram-gamet? Perfekt!

Ok, first things first; en god planlegger. Jeg har skrevet om denne tidligere, og sier det igjen – den er nyyydelig og helt super både privat og til business. Jeg liker den spesielt godt fordi du kan sette inn event, gjøremål (med avkryssingsrute!), notater og påminnelser i samme kalender – på samme dag! Noe jeg har ventet på at iPhone skulle få til. Nå trenger du ikke en app til påinnelser, en til notater, og en til kalender.. Jeg snakker selvfølgelig om PlanBella. Prøv den du også!

Neste ut er Planoly. Denne fant jeg nettopp! Den passer perfekt for meg som er så usikker på egne avgjørelser.. Hehe, den er snedig! Du kan nemlig teste ut et bilde sammen med Instagramfeeden din på forhånd – før du poster. Dermed ser du klar og tydlig om du syns selv den «ødelegger» stilen din, eller om den er midt i blinken

Du kan også planlegge tidspunkt for posting av både stories og innlegg!

Planoly har en søster – en som lager fine sider tilpasset stories! Her finner du litt mer moderne «influencer» stil på oppsett og farger enn inni Instagrams eget oppsett. Du kan laste den ned gratis, og oppgadere til pro. Jeg liker den som gratisversjon, for jeg har akkurat blitt kjent med den. Den heter StoriesEdit, og du kan klikke deg inn direkte fra Planoly.

Til høyre ser du Unfold, som er en litt mer klassisk app. Litt mer ryddig syns jeg. Du kan lage stories med egne titler, som jeg har gjort nedenfor:

Instagram startet for min del som en sosial app der jeg bare knipset bilder i vildens sky, og tenkte lite på hva jeg la ut. Nå er ting helt annerledes, og man kan lett føle press på å skulle legge ut det «perfekte» innholdet. La meg bare snike inn her at, man trenger ikke, absolutt ikke, å lage en «perfekt feed». Jeg legger ut ting jeg liker, bilder i samme fargetone, fordi jeg liker det. Du kan aldri kopiere noen, og ingen kan noen sinne kopiere deg. Dette er ment for gøy! Husk det.

Noe som hjelper meg veldig, er «ferdige» tilpasninger til i redigeringsapper, som f eks VSCO. Jeg elsker denne appen! Det trenger ikke være et så flott bilde i utgangspunktet, også gjør appen det flott. Fleste brukere av denne appen har en «go-to» de bruker på bildene sine, for å nettopp holde en fargeskala som passer til tidligere poster. Dette er et godt knep for å opprettholde feedens utseende, om det er det du er ute etter. Jeg digger det!

Nedenfor ser du at jeg velger en preset, så går jeg inn på innstillinger og stiller opp lysstyrke etc. Test ut du også! Finn din greie.

Vel, det var det jeg hadde i denne omgang!
Håper du fikk noen nye tips!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s