Tips og produktguide

Er du en av dem som gjerne venter litt med frisørbesøkene? Jeg kan lett la det gå 5-6mnd.. Før jeg ble blond, kunne det gå 5-6år! Så, dette er progress for min del. Og alle produktene man tester ut ila sin levealder – ohh boy! Jeg har teste maaange shampoo og balsam, innom billige butikkmerker til «frisør-godkjente» brands.. Ok, dette passet for meg; Shopp etter hårtilstand. ikke hårtype. Når man ikke får det resultatet man vil ha, er dette gjerne grunnet feil ingredienser. Jeg er ingen frisør, men dette fungerte for meg og mitt hår! Jeg har en normal hårtype, med million tynne hårstrå. Det er ikke så tykt, men det er mye hår, som flokes lett! Jeg trenger fukt, fukt, fukt og pleie. I tillegg har jeg bleket hår- noe som gjør at det trenger styrkende ingredienser. Da havnet jeg inn på en kategori, som gjorde det lettere for meg å finne rett shampoo og balsam, uten å være innom absolutt alle.

Så jeg begynte å søke– Og traff blinkskudd etter et par forsøk. Jeg tok sjansen på Olaplex – noe jeg aldri hadde testet ut tidligere, og elsket det produktene gjorde med håret mitt! Håret ble så utrlig glatt og det føltes fresh og sunt. Da var hårpleien i boks!

Neste ut er korrigering. Når man ikke er ofte hos frisør (som i denne tiden), er det alfa omega å finne korrekt korrigeringsshampoo for akkurat ditt hår. Ikke for blått, ikke for lilla, men nok til at du føler du får den finishen du ønsker. Jeg elsker å ha litt blå/gråskjer i håret, så jeg kjører på gjerne en til tre ganger i uken med blåshampoo.. Det er anbefalt 1-3 ganger i mnd 😉 Jeg bruker Fudge, for det er den eneste som gir meg akkurat det jeg trenger.

Fra toppen; 1. Olaplex bond maintenance shampoo, 2. Monoi de tahiti hair mask,
3. Olaplex bond maintenance balsam, 4. Fudge Clean Blonde
5. Navy scrunchie

Jeg går også inn 1 gang i uka med en hårmaske i dusjen, lar den virke litt mens jeg gjør andre ting. Jeg bruker hårmaske ved behov også. Kommer an på tid på året. I hardeste vinter, blir håret mitt kjempeelektrisk, og på sommeren blir det tørt – da tar jeg gjerne en runde 2 ganger i uka! Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å like andre hårmasker enn Ausee, men fikk teste ut denne fra Goodiebox, og endte opp med å like den veldig godt! Den er fra Mellor&Hussel, med navn Monoi de tahiti hair mask – lukter wonderful!

Sist, men ikke minst; hårstrikk! En vanlig hårstrikk sliter veldig på håret, så jeg ble tipset om å begynne med scrunchie i stedet. Jeg føler stor forskjell på håret etter å ha hatt det oppsatt. Du får heller ikke den klassiske «bumpen» i håret etter hestehalen like tydelig med scrunchies! De selges overalt, og jeg er besatt. Sjekk ut disse!

Alt i alt, gleder jeg meg utrolig mye til min neste frisørtime, og jeg ble kjempeglad av å høre at de får lov til å åpne igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s