Produkter jeg ikke visste jeg trengte!

Nå skal jeg vise deg 3 produkter jeg aldri hadde sett for meg at kunne gjøre en stor forskjell for meg. Først og fremst, wow, så utrolig mye snedige greier som finnes! Jeg er en trygg gammel rev, som sjeldent tester ut nye ting fordi jeg er fornøyd med det jeg har, eller fordi det fungerer for meg slik som det er. Vel, I knew nothing.

Hvor fint er ikke dette hår-håndkledet her! Også så utrolig snedig. Dattera mi bruker den mest da hun misliker sterkt at det våte håret henger over skuldrene hennes. Og det er perfekt over en hårbehandling, hårkur etc. Du legger den på hodet mens du selv står fremoverlent, med knappen i nakken, snurrer inn håret i håndduken, og fester strikken i knappen i nakken. Voila! Jeg digger den – men hvorfor har jeg ikke sett en slik før?? Disse har visst eksistert lenge (!). Denne er fra MoshiMoshiMind, og du finner den her.

Neste ut er NIRÉ FACE PREP TOOL, som brukes som en rensebørste sammen med din utvalgte rens. Du kan også bruke den med kun vann eller olje for å massere vekk sminke før du tar ansiktsvasken. Jeg personlig liker å rense vekk sminken først med hendene, så renser jeg enda en gang med denne. Jeg føler den kommer til litt bedre, og får vekk siste rest av det som måtte ligge igjen på huden. Den kan du lese om her!

Så til et produkt jeg egentlig ikke trodde noe på. Jeg bestemte meg for å prøve det likevel da jeg leste fordelene med det! >> Karameju HERO skal stabilisere den ideelle pH-verdi på hudens overflate , og kan brukes av alle hudtyper – i ansikt, på kropp & hodebunn. HERO er en klar serumlignende veske som påføres som det første trinn i ditt hudpleieritual og etter behov i løpet av dagen. Jeg føler jeg beholder fukt lengre i fjeset ved hjelp av denne, og jeg har også brukt den på leggene etter barbering før bodylotion. På leggene fikk jeg mindre irritert hud, og jeg fikk mindre tydlige hårsekker! This works, guys! Du finner den her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s