Fall – autmn – høst

Just saying; verden går videre! Covid-19 tar ikke knekken på moder jord. I Norge er høsten godt igang, sniker seg igjennom fjorder og fjell. Kryper inn i marg og bein. Nå kjenner alle at høsten er her. Jeg er helt ærlig veldig klar! Høsten er min favorittårstid. Hvilken er din?

Fargene, stemningen, unnskyldningen til å krype opp i sofaen med pledd og binche en serie.. you name it. 🤎🍁 jeg gikk til innkjøp på en tights i en herlig farge – hovedsaklig for å gå tur i og trene litt. Var nok litt for ambisiøst av meg, ja. Den er nå en favoritt sofa-tights! Sååå stretchy og så myk – hvordan kan jeg la være å bruke den til annet enn kos?

Et av målene mine denne høsten, er faktisk å være mer i aktivitet. Og å være kreativ. Så da må jeg nok kjøpe flere «treningsplagg» så jeg er kledd korrekt når jeg går ut i hagen for å samle flere høstløv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s